Започна набирането на кандидати за Jessup - състезание по МП

Какво ново в света на правото?

Започна набирането на кандидати за Jessup - състезание по МП

от v_tsolova » Вто Май 11, 2010 4:38 pm

Здравейте колеги,

Kaзвам се Виолета Цолова и от името на Сдружение за Международни Състезания по Право бих желала да ви уведомя, че от днес започва набирането на кандидати за участие в най-престижното международно състезание по право - Jessup Law Moot Court Competition 2011. Като участничка в него през 2010 година, мога да ви гарантирам, че то има изключително голям принос за развитието на професионалните ви умения, личните ви качества и контактите ви на кариерно и личностно ниво. В Jessup се състезават повече от 500 отбора от 80 държави. Финалите на състезанието се провеждат във Вашингтон, където взимат участие 130 отбора от 76 държави. Темата тази година е "Международна Борба с Корупцията".

Избирането на състезателите се провежда от Сдружението, като, за да придобиете повече инфрмация за това какво точно представлява то, ние организираме презентация, която ще се състои на 18 май, вторник от 15.00 часа в зала 2 на СУ (до Деканата на ЮФ).

На този сайт ( http://imcca.wordpress.com/category/jessup-2/ ) може да намерите официалната обява за състезанието, която съдържа информация за изискванията към участниците, както и имайл, на който да пращате CV и мотивационно писмо, а тук ( http://imcca.files.wordpress.com/2010/0 ... _fnl21.pdf ) може да намерите официалната брошура на състезанието.

При въпроси, коментирайте във форума или пращайте имейли на orator@adp.bg. Въпросите си ще можете да зададете и на презентацията, така че ви очакваме...

Виолета Цолова
 
Мнения: 1

Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта