Относно изпита по МПП
Re: Относно изпита по МПП
по парламентарно право има дата в сесията,но не я знам.а това за препоръките се отнася за 2ри поток,които са при Видин-там изпитват и двамата,а материалът е доста обемен в учебника...за час какво по-напред да се напише?
ако някой разбере за по-ранно излагане на резултатите по МО преди 31,моля да информира! 

по парламентарно право има дата в сесията,но не я знам. сигурна ли си като разбереш съобщи на всички предварително благодаря
Пиши на кирилица, моля
И аз предварително благодаря

И аз предварително благодаря

Впрочем коментираме Парламентарното в секция за МПП, направо е неоткриваемо!
Та, ние хубаво си благодарим един на друг, но да се намери някой да даде и информация, най-добре ще е :)
Та, ние хубаво си благодарим един на друг, но да се намери някой да даде и информация, най-добре ще е :)
доколкото знам трябваше да се раберете с Близнашки.надявам се,че колегите нямат нищо против,че се пише за парламентарно в този топик и не виждам защо да имат...по мпп доколкото разбрах Видин е казал,че ЕВЕНТУАЛНО може да изпитва преобладаващо на въпроси от обща част-т.е.неговия учебник и държи да сме си чели всичките хиляда конвенции от новата нормативна база-нищо странно!
Парламентарното право е утре-29.01.....съжалявам,ако и твърде късно за инфото....но сега прочетох въпроса.
Някой има ли информация за отпадащите въпроси по МПП (за изпита при проф. Видин).И какви са тези факултативни въпроси,за които се говори? 

колеги,отпадащи въпроси няма в този смисъл.въпроси 3,4,66,71,72 и 73 са факултативни-ако се изтеглят,могат да се сменят,но при колебание за оценката могат да ви зададат въпроси на тях,така че-бегъл прочит.това е моята инфо от достоверен източник.
Благодаря за информацията pebbles.А знаеш ли нещо за 49,50,51-защото и за тях чух,че са факултативни?